Buitengoed Ruysbos

FOREST COTTAGE

 
Availability and Price
 

Location

Zegeweg 1 Altforst, Land van Maas en Waal

 

Amenities

 1. Hottub
 2. Canoes available free of charge
 3. Wi–Fi
 4. Charging station for electric cars
 5. Single bed: 1
 1. Induction cooking
 2. Tennis court
 3. Playground
 4. Refrigerator with deep freezer compartment
 5. Double bed: 1
 1. Microwave
 2. Nespresso coffee machine
 3. Shower: 1
 4. Toilet: 1
 5. Sink: 1
 

Description

These Forest Cottages feature a private wood-fired hot tub, right next to your cottage and hidden in nature. True privacy, indeed!

Whow, those are fun! A nice Boshuysje. 
As you may expect from us, the very nicely–furnished homes in the middle of nature are completely secluded in our closed–off forest.

These forest homes have their own wood–fired hot tub right next to your home hidden in nature. What a privacy you will soon think! Of course, you have your own barbecue and fire bowl for a nice campfire.

The homes are suitable for a maximum of 3 people (double and a single sofa bed) and equipped with fully private sanitary facilities (shower, toilet, sink), water cooker, Nespresso coffee machine, microwave, egg cooker, and refrigerator. For the other cooking skills. you can use a communal and nice outdoor kitchen. Equipped with an induction stove, sinks, oven, extra refrigerator, etc.

The prices include beds that are made, towels, bathrobes, and cleaning costs.
 

Map

73 reviews


 1. 7.8

  Mooi plekje in het bos, rust. Echt even het gevoel er tussen uit te zijn.

  January 2023 - Families - Dick T.

 2. 9.7

  Het concept vonden we geweldig leuk! We vonden het leuk om actief te zijn zoals het kloven van het hout, het gebruik van de buitenkeuken. Het huisje was heerlijk verwarmd, schoon en alles wat we nodig hadden was aanwezig. Broodjesservice was erg leuk, evenals gebruik van de hottub! Voldoende privacy, welkomst drankje! SUPER LEUK!!

  January 2023 - Arjan Baan H.

 3. 10

  super verblijf, zalig domein, heerlijke in het bosje! Zeer vriendelijke eigenaars! Wij komen zeker terug wij geven overal een 10 en kijken even door het slechte weer, al kon dat ons niet tegenhouden voor de BBQ aan te steken....ik denk dat in de lente het nog een ander gevoel zal geven, dus komen we dat ook graag eens testen :)

  January 2023 - Families (with children) - Angelique D.

 4. 9.4

  Super leuk en fijn verblijf. Leuk klein huisje met veel privacy! Hottub is heerlijk en afgeschermd van alles en iedereen. Zelfs het hout was er bij inbegrepen! Een heerlijke plek om lekker te relaxen.

  December 2022 - Families - Sanne R.

 5. 8.7

  Huisje was erg goed uitgerust en van alle gemakken voorzien. Ons plekje was erg knus!

  December 2022 - Families - Roel v.

 6. 9.7

  Super! Heerlijk genoten en alles was goed geregeld.

  November 2022 - Johnny B.

 7. 8

  Rustig locatie, mooi aangelegd, juiste verhouding tussen privacy en mede parkhuurders. Erg genoten!

  November 2022 - Joris R.

 8. 9.3

  Wij hebben heerlijk genoten van de eenvoud en rust maar ook alle gemakken om ons heen. Wat een mooi park en leuk concept , het persoonlijke ontvangst en vertrek is heel aangenaam en we voelden ons daardoor echt welkom. Het zelf kloven van het hout en op eigen verantwoordelijkheid het gebruiken van de keuken bij de boshuysjes, alles was fijn. Wij komen zeker een keer terug en zijn enthousiast! 😊

  November 2022 - Families - Gaby B.

 9. 10

  Heerlijk weekendje even eruit. Geweldig knusse boshuisjes die zelfs als het vriest warm zijn. Hot tub idem.

  November 2022 - Families - Sebastiaan D.

 10. 10

  Vriendelijke en warme ontvangst inclusief fles bubbels :-) Klein maar fijn, alles wat je nodig hebt om te genieten in de natuur en bovendien te relaxen in de hottub !

  November 2022 - Families - Werner M.

 11. 10

  Het huisje was van alle gemakken voorzien en heerlijk knus. Samen met de hotub en het zelf kunnen stoken van een vuurtje gaf ons een vakantie gevoel. We zijn hier helemaal tot rust gekomen!

  November 2022 - Families - Anna S.

 12. 9.7

  Wij hebben van ons verblijf genoten is een mooie plek

  October 2022 - Tim v.

 13. 8.7

  Wat een prachtig plekje is Buitgoed Ruysbos. Na een vriendelijk ontvangst hebben we enorm genoten in ons boshuisje van de rust, het schitterende weer, de hottub en de vuurschaal. Handig dat je gebruik kunt maken van een buitenkeuken. Alles wat je nodig hebt is aanwezig of in het huisje of in de buitenkeuken. We hadden een buitenzitje waardoor we van s’morgens vroeg tot s’avonds laat lekker buiten konden zitten (en natuurlijk door het uitzonderlijke zachte weer). De omgeving leent zich voor mooie wandelingen.

  October 2022 - Families - Esther G.

 14. 10

  Alles! Top service en super aardige mensen…

  October 2022 - Antal K.

 15. 9.1

  Het huisje was pas net nieuw en dat was aan alles te merken. Het huisje was erg gezellig ingericht en heel schoon. Buiten stond een gezellige tuinset, een vuurkorf en een twee persoons hottub. Voor het vuur in de kachel van de hottub moest je het hout eerst nog zelf splijten wat het erg leuk maakt. De buiten keuken was van alle gemakken voorzien en overdekt door een tent waardoor het ook met minder weer gebruikt kan worden.

  October 2022 - Lotte v.