Estate Ruysbos is completely new, and open since April 2020. For our 10-person nature home, this meant we were able to receive the first guests later than we wished due to the coronavirus. We have since received the reviews below:

114 reviews
  1. 8.5

    Heerlijk er tussenuit geweest op een fantastische plek, die van alle gemakken voorzien is: nieuw, schoon, luxe, knus en enorm gezellig!!

    May 2021 - Friends -  stayed in Ruysbos Glamping

  2. 8.2

    Rustige plek, geen geluidsoverlast, mooie luxe tent met alles wat je nodig hebt én niet te vergeten de hottub!

    May 2021 -  stayed in Ruysbos Glamping (copy)

  3. 9.7

    Heel vriendelijke gastvrouw, mooi parkje en stevige, ruime, comfortabele tent. Aan alles was gedacht, keukengerei compleet, nachtlampjes, kledinghaakjes, heaters, opbergruimte, stopcontact op de juiste plekken, kussentjes , kruikje en extra dekens, noem maar op. Heerlijke hottub, goed warm te krijgen en fijn afkoelen in het kalme beekje. En lekkere verse broodjes in de ochtend. Top plek!

    May 2021 - Families -  stayed in Ruysbos Glamping (copy)

  4. 7.9

    De tent is geweldig.

    May 2021 -  stayed in Ruysbos Glamping

  5. 9

    Veel te doen op klein stukje land. Bootje varen, veel getennist, lekkere hottub. Tent voorzien van veel luxe. Onze tieners waren enthousiast.

    May 2021 - Families -  stayed in Ruysbos Glamping (copy)

  6. 8.1

    Mooi, gezellig verblijf op een prachtige locatie. Prachtig uitzicht. Heerlijk de hottub op het terras. Fijn kunnen tennissen.

    May 2021 - Families (with children) -  stayed in Nature home

  7. 10

    Heerlijk verblijf, mooi ingericht! Fijn huisje, heel privé itt sommige parken. De kinderen hebben genoten van de tennisbaan aan het huisje, hout sprokkelen in het bos voor de vuurkorf en de hottub, de skelters en de boomhut met kabelbaan! Ze hebben gevist en gevaren, helemaal top!

    April 2021 - Families -  stayed in Nature home

  8. 9.4

    Mooie tenten met goede faciliteiten. Tennisbaan, kano' s aanwezig. Eigenlijk was alles top!

    April 2021 -  stayed in Ruysbos Glamping

  9. 9.6

    De tent is helemaal compleet ingericht, is groot en ziet er prachtig uit. Verder is er genoeg te doen: kanoën, tennissen, de speeltuin is mooi en de kabelbaan is erg leuk. We hebben hout gesprokkeld voor de vuurschaal en meerdere malen in de hottub gezeten. Zeker in het donker met de lampjes en de maan is het sprookjesachtig om erin te zitten. 's Ochtends werden er verse broodjes bezorgd.

    April 2021 -  stayed in Ruysbos Glamping (copy)

  10. 10

    Hottub was geweldig! Hele mooie tent en leuk ingericht. Super goeie service en hele aardige mensen. Proberen echt een wellness / buitenzijn ervaring neer te zetten en dat lukt voor de volle 100% . Zou het iedereen aanraden, ook mensen met kinderen. Echt een top weekend gehad!!

    April 2021 -  stayed in Ruysbos Glamping (copy)