Estate Ruysbos is completely new, and open since April 2020. For our 10-person nature home, this meant we were able to receive the first guests later than we wished due to the coronavirus. We have since received the reviews below:

31 reviews
 1. 9.3

  We hebben 2 heerlijke weken gehad. Het is een rustige omgeving waardoor we weer lekker uitgerust zijn. Ook onze zoon van 15 heeft zich prima vermaakt. We hadden onze hond mee en die mocht lekker los lopen. Elke dag lekkere verse broodjes van de Bakker, geregeld door de eigenaars, dat was een geweldige verrassing. groetjes familie Karel uit Spanbroek

  August 2020 - Families (with children) -  stayed in Ruysbos Glamping

 2. 9.3

  De locatie is prachtig en de tenten zijn luxe ingericht, van alle gemakken voorzien. De ontvangst was hartelijk. Leuk detail dat de radio aanstaat bij aankomst. Kinderen hebben genoten van de bootjes waar gebruik van kan worden gemaakt. Als er dan elke morgen broodjes worden gebracht, voel je je wel echt verwend. Verder wordt er door de eigenaresse goed geluisterd naar de gasten en neemt ze deze serieus, dat vonden we erg fijn.

  August 2020 - Families (with children) -  stayed in Ruysbos Glamping

 3. 8.7

  Superleuk huis in prachtige omgeving. Zeer gastvriendelijk ontvangen.

  August 2020 - Families (with children) -  stayed in Nature home

 4. 8.7

  Mooi plekje in het bos, hele luxe tent en heerlijke verse broodjes iedere ochtend. Gastvrije ontvangst en fijne hulp waar nodig!

  August 2020 - Families -  stayed in Ruysbos Glamping

 5. 9.7

  Heerlijke plek met mooie safari (glamping) tent in rustig bos. Tent is van alle gemakken voorzien zoals fijne regendouche, vaatwasser en ruime hoeveelheid zitplekken zowel binnen als buiten. Leuke spelletjes en boeken om je te vermaken op een regenachtige middag. Iedere ochtend verse broodjes door de bakker gebracht; dat is lekker wakker worden! 's avonds buiten zitten met schitterende zonsondergang en gezellige lichtjes aan de tent. En de ruime bedstee was een groot succes bij onze dochters! In de buurt is genoeg te doen van spelevaren met de bootjes/kano's tot relaxte fietstochten (op de huurfietsen) door het land van Maas en Waal; lekker uit eten bij Meraqi in Beneden-Leeuwen, vers fruit halen bij de Bloesemhof en de spannende escaperoom bij Moeke Mooren in Appeltern. Uitstapjes met de auto naar Nijmegen, Ouwehands Dierenpark (Rhenen), kasteel Ammersoyen en Zaltbommel. Op deze manier was "vakantie in eigen land" voor ons voor herhaling vatbaar.

  July 2020 - Families (with children) -  stayed in Ruysbos Glamping

 6. 8.8

  De rust, de omgeving en de ligging. Extra verrassing; elke dag de heerlijke verse broodjes..

  July 2020 -  stayed in Ruysbos Glamping

 7. 9.3

  De rust, ruimte en natuur. We hebben genoten van de bootjes en daarvan ook veelvuldig gebruikt van gemaakt. De tent was super. Goede bedden dus niets te klagen 😉

  July 2020 - Families (with children) -  stayed in Ruysbos Glamping

 8. 10

  Wat een super toffe plek! Voor ons de eerste keer glamping en het was fantastisch. Wij komen zeker een keer terug!

  July 2020 - Friends -  stayed in Ruysbos Glamping

 9. 10

  Beautiful forrest, very comfortable lodging. A bird paradise! We would be back and would totally recommend it to friends.

  July 2020 - Families (with children) -  stayed in Ruysbos Glamping

 10. 8

  Het kleinschalige

  July 2020 - Families (with children) -  stayed in Ruysbos Glamping