Estate Ruysbos is completely new, and open since April 2020. For our 10-person nature home, this meant we were able to receive the first guests later than we wished due to the coronavirus. We have since received the reviews below:

66 reviews
  1. 10

    We hebben zo’n super weekend gehad, alles was perfect, leuke ontvangst, romantische en kindvriendelijke tent, veel spelletjes, heerlijke douche, zelf een afwasmachine. Lekkere bedden, kacheltje top, veel buitenspeel activiteit voor kids... ik kan nog wel even doorgaan maar het was gewoon top, alles!

    October 2020 - Families (with children) -  stayed in Ruysbos Glamping

  2. 9.4

    We hebben genoten van ons verblijf.

    October 2020 - Families (with children) -  stayed in Ruysbos Glamping

  3. 9

    Heerlijk huis, ruim , schoon en vrij gelegen en met een tennisbaan. We hebben een heerlijk weekend gehad!

    October 2020 - Families -  stayed in Nature home

  4. 9.1

    We hebben genoten van de rust, het bos en de dagelijkse verse broodjes. Bedankt voor de service en gastvrijheid!

    October 2020 - Families (with children) -  stayed in Ruysbos Glamping

  5. 7.9

    De tent is prachtig en heel sfeervol ingericht. Het leukst vonden we de roeibootjes die we mochten gebruiken. De eigenaren zijn erg vriendelijk en oplossingsgericht.

    October 2020 - Families (with children) -  stayed in Ruysbos Glamping

  6. 8.2

    De omgeving en de rust. Zeker voor herhaling vatbaar!

    October 2020 -  stayed in Ruysbos Glamping

  7. 9.7

    Wij ( 4 kids 13/13/10/11 jaar) hebben genoten. Alles aanwezig ieder detail is gedacht, knus gezellig luxe maar toch buiten leven. Een echte aanrader.

    October 2020 - Families (with children) -  stayed in Ruysbos Glamping

  8. 7.7

    De inrichting van de tent, goede bedden, warme palletkachel, elke ochtend verse broodjes, tennissen!

    October 2020 -  stayed in Ruysbos Glamping

  9. 8.1

    Een fijn sfeervol huis met leuke buitenfaciliteiten. Geschikt voor twee gezinnen.

    October 2020 - Families -  stayed in Nature home

  10. 9.2

    De omgeving, de ervaring om in zo een tent te verblijven.

    October 2020 - Families -  stayed in Ruysbos Glamping