Buitengoed Ruysbos
Glamping as Glamping is meant to be!

Glamping as Glamping is meant to be!

Glamping as Glamping is meant to be!

Glamping as Glamping is meant to be!

Small scale and authentic luxury with maximum privacy

A NATURE CABIN, GLAMP CABIN, or FOREST CABIN

A NATURE CABIN, GLAMP CABIN, or FOREST CABIN

Small-scale glamping, authenticity, luxury with maximum privacy

A NATURE CABIN, GLAMP CABIN, or FOREST CABIN

A NATURE CABIN, GLAMP CABIN, or FOREST CABIN

Small-scale glamping, authenticity, luxury with maximum privacy

NATURE HOUSE and GLAMPING in Gelderland

NATURE HOUSE and GLAMPING in Gelderland

Small-scale glamping, authenticity, luxury with maximum privacy

Reviews

Reviews Buitengoed Ruysbos

This is what guests write about their stay at our estate:

(Also check the reviews our guests leave on GOOGLE HERE)

 
350 reviews
  1. 9.3

    Rust en ruimte. Hottube maakt het echt af.

    February 2024 - Families - Toon & Maureen v. stayed in FOREST COTTAGE 

  2. 9.7

    Het ontvangst, de kleine boshuisjes, de activiteiten als de kabelbaan en de tennisbaan, je stapt compleet in een ander klein wereldje als je het bos inkomt.

    February 2024 - Dylan E. stayed in BOSHUYS ULTRA WELLNESS 

  3. 9.7

    Een heerlijke plek om tot rust te komen. Aan alles is gedacht. Wij hebben genoten en komen graag nog eens terug.

    February 2024 - Families - Cissy v. stayed in BOSHUYS ULTRA WELLNESS 

  4. 8.7

    Hartelijk ontvangst met duidelijke uitleg Mooi verzorgde accomodatie

    February 2024 - Families - Inge N. stayed in FOREST COTTAGE 

  5. 8.8

    Prachtig gebied Mooi huisje Goede ontvangst Schoon

    February 2024 - Friends - Robert v. stayed in Nature home 

  6. 8.2

    De houtgestookte hottub en het tiny house Broodjes in de ochtend Ook super borreltas Attent presentje voor de hond Langer blijven op zondag was heel fijn Inrichting compleet en leuke (gouden) details

    February 2024 - Martine d. stayed in FOREST COTTAGE 

  7. 8

    Het was een oase aan rust. Leuke knusse huisjes waarin alles zit. Houtkloven was ook zeer leuk.

    February 2024 - Families - Fanny V. stayed in FOREST COTTAGE 

  8. 8.2

    Prachtige accomodatie, sfeervol en persoonlijk. Gave details zoals de campinglamp met speaker bij elk huisje, de gave buitenkeuken.

    February 2024 - Families - Annet V. stayed in BOSHUYS ULTRA WELLNESS 

  9. 9.3

    Genoten van de hottub

    February 2024 - Families - Pieter V. stayed in BOSHUYS ULTRA WELLNESS 

  10. 8.5

    Het husje (natuurhuys) is van alle gemakken voorzien en zelfs meer dan dat. De hottub is een geweldige toevoeging zonder dat je daar nog allemaal losse kosten voor moet betalen. Alle communicatie was helder en ontvangst super!

    February 2024 - Friends - Tess v. stayed in Nature home 

350 reviews
9.1

Our guests rate this accommodation with an average of 9.1.